Reijosen Katriina tässä moi.

Sivulauseen takaa löytyy uuttera ja kaikessa mukana oleva tehomimmi, jolle kirjoittaminen, kulttuuri ja tarinoiden kuunteleminen ovat elämän suola.

Katriina Reijonen istuu puun rungon päällä Saaren kansanpuistossa

Tykkään kirjoittamisesta.
Olen aina tykännyt.

Jo koululaisena sain jatkuvasti olla pyytämässä lisää ainekirjoitusvihkoja, kun tarinat venyivät. Kirjoitin lapsena kirjeitä, tarinoita, runoja, päiväkirjaa... Aina kaikkea, mitä mieleen juolahti. Kirjoittaminen on minulle tapa ilmaista itseäni.

Opiskellessani media-assistentiksi pääsin vakituiseksi avustajaksi Forssan ja Loimaan Viikkouutisiin. Siitä matka jatkui Loimaan Lehteen ja Auranmaan Viikkolehteen vuonna 2009.

Kävin läpi pienoisen urakriisin, jonka johdosta kokeilin välillä siipiäni myös ihan muissa hommissa. Joku voisi kutsua sitä harhailuksi, mutta minusta kyse on rikkaudesta. Sivujuonteista on mielestäni hyötyä paitsi journalismissa myös elämässä ylipäätään.

Yrittäjyys on iso osa identiteettiäni. Iloitsen saadessani kehittää itseäni osaavammaksi ammattilaiseksi. Ihmisten kohtaaminen on työni suola, olipa kyse sitten asiakassuhteista tai keskusteluista haastateltavien kanssa.

Vuonna 2017 perustin oman toiminimen, KR Viestinnän, jonka kautta tein monipuolisesti viestintäalan töitä. Pääpaino työssäni on ollut freelance-toimittajuudella, mutta vastapainoksi tykkään muistakin projekteista.

Vuonna 2022 nimi muuttui Sivulauseeksi. Samana vuonna aloitin opinnot Tampereen yliopistossa kasvattaakseni ymmärrystäni niin journalismista kuin yhteiskunnasta.

Nautin työstäni joka ikinen päivä. Jopa niinä päivinä, kun tuntuu, että mistään ei tule mitään. Niitäkin päiviä kuuluu välillä olla.

Sivulause Oy

Y-tunnus: 3300844-7

Ota yhteyttä!

Email: katriina@sivulause.fi
Phone: +358 50 337 2527

Muualla

Facebook 
KR Koti